Friday, April 8, 2011

Hang Jaga..

Selamat __________(isi tempat kosong ikot ske ati anda)...
Tersebut lah kisah...seorang bahlol...nama dia...Z(bukan nama sebenar..)

Adalah bahlol nih dia nih terer add math tpi prngai mcm sial,babi,b***h,fuck,shit..and many more..
kepada budak2 skolah smk raja ahmad 7(bukan nama sebenar) mesti knai dia nih..
xmo letak gmbar dia nnti kt skolah dia cri ak plak..

kisah dia..time tuh wktu add math..dia pn msok lah klaz ak..mcm biasa lah ak dok blajaq..member ak sorang nih mmg dh bara ngan dia sbb hri tuh dia penah tmpaq pala member ak nih..time tu..ada sorang member ak nih yg dikenali sbgai '____ sajer' mengajuk bahlol diatas nih mengajaq..time tuh jugak lah ak dok pi sembang ngan member ak..bahlol kat atas nih dok ingat ak yg dok ajuk dia mengajaq..dia kta kt ak..hg..ak ingat suh buat soalan..

peranggan kedua...ak pn dok ready je lah jawapan..pas tuh dlm msa lebey kurang 2 min dia kta..hg jaga..ak plik r an..tetiba ja..pas tuh..dia pi tlong member dari seberang(kucing ngan spender) pas tuh dai dok kta baguih2..pang..!! penampaq dia melayang pi kat pipi ak..pas tuh dia pi ckp kt member ak '____sajer' hg tok sah dok buat lawak ngan ak..

Aku: awat hg tmpaq ak..?!
Z: sya dngar..sya dngar..hg dduk dkat ja ngan sya..hg duk ajuk sya mgajaq..sya duk ajaq kt dpn mcm nk mampuih..

tpi apa2 pn dia tmpaq mcm pondan..x rsa apa..ak dok ingat nk pancit ja tayar reta dia..tpi xpa..ada ubi ada batas,ada budi x dak spender(sesetengah org ja phm)...dh ler kpada yg ada cdangn apa yg ptot ak buat..letak cadangan anda dia sebelah sni>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>dalm chatbox..

SEKIAN

2 comments:

  1. wei aku faham tu,, cikgu add maths aku pun sebijik mcm taik!!!! nak je aku pecat dia dari sekolah tu... ggrrrrr geram!!!1

    ReplyDelete