Saturday, June 4, 2011

Erul AF9 Dikutuk

hahaha..korang nk tau x..lepas erul jilat lantai tuh..rmai kutuk dia..haha..xcaya tngok sni..
KLIK SINI UNTUK KUTUK ERUL
 huhuhu..sian kaw r dia kne kutuk..er nk tngok dia sujud nih ha video dia..hahaha



TIME DIA SUJUD @ 4:15MIN..HAHA
JANGAN LUPA UNDI ERUL TAIPKAN MLERUL DAN HANTARKAN KE 32999 KOT..HAHAHAHA..LAWAK SIAL...

Friday, April 8, 2011

Hang Jaga..

Selamat __________(isi tempat kosong ikot ske ati anda)...
Tersebut lah kisah...seorang bahlol...nama dia...Z(bukan nama sebenar..)

Adalah bahlol nih dia nih terer add math tpi prngai mcm sial,babi,b***h,fuck,shit..and many more..
kepada budak2 skolah smk raja ahmad 7(bukan nama sebenar) mesti knai dia nih..
xmo letak gmbar dia nnti kt skolah dia cri ak plak..

kisah dia..time tuh wktu add math..dia pn msok lah klaz ak..mcm biasa lah ak dok blajaq..member ak sorang nih mmg dh bara ngan dia sbb hri tuh dia penah tmpaq pala member ak nih..time tu..ada sorang member ak nih yg dikenali sbgai '____ sajer' mengajuk bahlol diatas nih mengajaq..time tuh jugak lah ak dok pi sembang ngan member ak..bahlol kat atas nih dok ingat ak yg dok ajuk dia mengajaq..dia kta kt ak..hg..ak ingat suh buat soalan..

peranggan kedua...ak pn dok ready je lah jawapan..pas tuh dlm msa lebey kurang 2 min dia kta..hg jaga..ak plik r an..tetiba ja..pas tuh..dia pi tlong member dari seberang(kucing ngan spender) pas tuh dai dok kta baguih2..pang..!! penampaq dia melayang pi kat pipi ak..pas tuh dia pi ckp kt member ak '____sajer' hg tok sah dok buat lawak ngan ak..

Aku: awat hg tmpaq ak..?!
Z: sya dngar..sya dngar..hg dduk dkat ja ngan sya..hg duk ajuk sya mgajaq..sya duk ajaq kt dpn mcm nk mampuih..

tpi apa2 pn dia tmpaq mcm pondan..x rsa apa..ak dok ingat nk pancit ja tayar reta dia..tpi xpa..ada ubi ada batas,ada budi x dak spender(sesetengah org ja phm)...dh ler kpada yg ada cdangn apa yg ptot ak buat..letak cadangan anda dia sebelah sni>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>dalm chatbox..

SEKIAN

Saturday, March 19, 2011

Habis

Assalamualaikum..dan selamat sejahtera..tajuk utama kita kari hari ini adalah berkaitan dengan HABIS..
(asal ak ckap mcm org bca berita.?!)
apa yg bleh di kaitan dgn habis..?!

1.Hri nih ak da hbis srapan pgi..

2.Hgpa da habis keja skolah..?!
3.Cuti da habis da...(ni reaksi bila habih cuti)
4.Raja lawak 5 da habis..
5.Habis lah ak..esok ada kelas tmbahan..
Jadi kalu ada apa2 lgi yg buleh di kaitkn dgn hbis silalah bgi tau saya..
Letak cadangan anda didlm chatbox kt tepi>>>>>

Wednesday, March 16, 2011

Mengapa Harus Cinta

Hadoi..bru je nk hapy2 ngan dia..da kene balik asmara asrama..bukan ak yg balik asrama tpi dia..
sapa dia tuh..?!dia tuh adalah..jeng3..x yah r korang tau...ak sedey nih..
time cuti pnjag lah ak jmpak die..

Tiap kali ak dngar lagu ni ja,ak teringat dia..

x dak apa dah ak nk ckp..da r..hgpa mesti kta..ala mamat ni jmbu r..ala poyo r ak pn ad awek x kecoh pn..apa pon yg hgpa kta..adha ku key shah..Assalamualaikum..

Wednesday, February 23, 2011

Kembali..!!

Haha..lama x update blog last update time nk PMR tu ja..thank you kepada kawan aku(Fazeerul) sebab dia lah ak smbung wat blog nih...er..nk ckp ape lagi r..ouh ya..result PMR ak korang x payah tau lah..tpi apa2 pon ak nk kata..kepada peminat Showdown..jgn lupa tngok Showdown 2011 sebab ade krew member ak...X13
UPDATE: pasai X13 crew masuk showdown tuh..ni adalah berita yg latest..X13 tidak berjaya untuk memasuki Showdown...hnya smpai Meltdown(episode 4) ja...tak pe2 taun depan ada lagi..try lagi..

Friday, September 17, 2010

PMR 2010

Hahaha....PMR akan berlangsung tk lma lgi...
persaan tu ad lah jugak..rse takut,happy..ntah tak tau cam ner nk ungkap...
So,,hnya beberapa hari sja lagi...!!!

PMR 2010

Monday, July 5, 2010

Messi punca Argentina kalah??

Gambar ini mengandungi unsur2 18 sx..



Monday, August 31, 2009

Parkour

What is Parkour?

Parkour (sometimes also abbreviated to PK) or l'art du d├ęplacement(English:the art of movement) is a discipline that appeared first in France. More similar to a martial art than to a sport, Parkour focused on moving from one point to another as smoothly, efficiently and quickly as possible using the abilities of the human body. It is built on the philosophical premise that any obstacle, physical or mental, can be surpassed.






Thursday, June 11, 2009

Trip To Perlis

Trip To Perlis


Saya baru balik dari lawatan ke Perlis anjuran sekolah saya,SMK King Edward vii.Macam-macam tempat menarik.Antaranya ialah Jeti Kuala Perlis,Unimap,Padang Besar,dan Gua Kelam.Sebelum kami pulang ke Taiping kami singgah di negeri Kedah.Di negeri Kedah kami bersinggah di Menara Telekom,Alor Setar dan Pekan Rabu.

Link-link yang berkenaan dengan tempat lawatan kami.

Saturday, May 9, 2009

Khas Untuk Aizat(Dulu Dan Sekarang)

Kenangan Aizat waktu besar

dan sekarang....
.